Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα λάθη των αγοραστών

Σίγουρα , η περίοδος αυτή είναι η «εποχή των αγοραστών». Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές κάνουν πάντα τις καλύτερες επιλογές. Εδώ είναι τέσσερα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των αγοραστών:

Ο χρόνος:

Η συστηματική έρευνα αγοράς είναι επιβεβλημένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε στην υπερβολή. Δηλαδή να πέσετε θύματα της κόπωσης και να καταλήξετε σε λάθος επιλογή ή και να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

Ευκαιρία ή «ευκαιρία»:

Πολλά από τα ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά σε πάρα πολύ καλές τιμές, είτε θα βρίσκονται σε κακή κατάσταση, είτε θα αποτελούν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ανακαλύψετε τι από τα δύο ισχύει και για αυτό η συνεργασία με ειδικούς είναι απαραίτητη. Για παράδειγμα ένα σπίτι που προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή μπορεί να έχει υδραυλικά και καλοριφερ σε άθλια κατάσταση και αυτό να δικαιολογεί μία χαμηλότερη τιμή. Όμως θα πρέπει να το ανακαλύψετε…

Προσφορά:

Πολλοί αγοραστές όταν βρίσκουν το κατάλληλο ακίνητο, η προσφορά που κάνουν στον ιδιοκτήτη , είναι πάρα πολύ μικρή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο ιδιοκτήτης όχι μόνο να την απορρίψει αλλά και να την χαρακτηρίσει προσβλητική και έτσι να καταρεύσει κάθε μελλοντική προσπάθεια συννενόησης.

Πληροφορίες:

Το άγχος εύρεσης της καλύτερης ευκαιρίας δημιουργούν χάος στη διαχείριση των πληροφοριών και συναισθημάτων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki