Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ενα απαραίτητο λήφτινγκ για πωλητές

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι , η κουζίνα και το μπάνιο είναι οι χώροι που κρίνουν το αν θα πουληθεί ένα σπίτι. Οι αγοραστές θέλουν και οι δύο χώροι να είναι καθαροί και λειτουργικοί. Άλλωστε η πρώτη κίνηση ευθύς μόλις μετακομίσουν είναι αδειάσουν στη κουζίνα από τις κούτες , τα πιάτα και τα γυάλινα σκεύη τους και να τοποθετήσουν την τσάντα υγιεινής τους στο μπάνιο . Όλα τα υπόλοιπα έπονται …

Πολλοί ιδιοκτήτες , ωστόσο, δεν έχουν τους πόρους , το χρόνο , την ενέργεια ή και τη οικονομική δυνατότητα για μεγάλες ανακαινίσεις. Εδώ είναι τρείς οικονομικές , γρήγορες, και εύκολες παρεμβάσεις για ένα φρεσκάρισμα στην κουζίνα και το λουτρό , πριν βγείτε για αναζήτηση αγοραστή.

1. Βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας.

Μια γρήγορη λύση είναι να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας λευκά. Αυτό θα τη κάνει να φαίνεται λαμπρότερη, φωτεινότερη και καθαρότερη. Ένα φρέσκο χρώμα θα τα κάνει να φαίνονται καινούργια και αυτό θα αρέσει σε πολλούς αγοραστές. Για να το πετύχετε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χρονικό διάστημα μίας ή δύο ημερών και λίγες δεκάδες ευρώ.

2. Βάλτε νέα πόμολα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Αφού βάψατε τα ντουλάπια , μη ξεχάσετε να αλλάξετε τα πόμολα τους. Αυτό το θα κάνει την κουζίνα να φαίνεται σαν καινούργια και έτσι τα μάτια των αγοραστών να φύγουν μακριά από τους παλιούς πάγκους ή τις «αρχαίες» συσκευές. Μπορείτε να αγοράσετε νέα πόμολα με λίγα ευρώ και να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας

3. Τέσσερεις ώρες, χλωρίνη και σκληρό βουρτσάκι

Τα μπάνια χαρακτηρίζονται ως υγειονομικοί χώροι . Τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη αποστροφή , από ένα κιτρινισμένο μπάνιο και νιπτήρα ή μία βρώμικη τουαλέτα. Όλα αυτά όμως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε με χλωρίνη, σκληρή βούρτσα και κάποιες ώρες τριψίματος. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας , μέσα σε μόλις μισή ημέρα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki