Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι κρυφοί "κίνδυνοι" της ιδιοκτησίας

Οι άνθρωποι έχουν δύο επιλογές όταν πρόκειται για την οργάνωση της ζωής τους: να νοικιάσουν ή να αγοράσουν κατοικία. Στη σύγκριση των δύο εναλλακτικών λύσεων πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να παραβλέπουν το πλήθος των κρυφών δαπανών που έρχονται με την ιδιοκτησία . Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές περισσότερες δαπάνες που ακολουθούν την ιδιοκτησία. που πηγαίνει στην ιδιοκτησία ενός σπιτιού όχι μόνο την πληρωμή υποθηκών. Ας ρίξουμε μια ματιά στις τέσσερις μεγαλύτερες.

1. Φόροι ιδιοκτησίας

ΦΑΠ, τεκμήρια, έκτατη εισφορά, ΤΑΠ είναι μερικοί από του περισσότερους από 40 φόρους που επιβαρύνουν την ακίνητη περιουσία και οι οποίοι υποχρεώνουν τον ιδιοκτήτη να είναι στην πραγματικότητα ενοικιαστής με ιδιοκτήτη το δημόσιο.

2. Κίνδυνος

Αν το σπίτι νοικιαστεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο κακοπληρωτής ενοικιαστής και οι βανδαλισμοί. Πρόκειται για υπαρκτούς κινδύνους οι οποίοι μεγενθύνονται σε περιόδους κρίσης. Το χειρότερο είναι ότι το Δημόσιο δεν αναγνωρίζει ούτε την χασούρα των ενοικίων ούτε τις δαπάνες για τις επισκευές των βανδαλισμών.

3. Συντήρηση

Υποθέτοντας ότι ένα άτομο ή ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού για 20 ή 30 χρόνια θα πρέπει πιθανότατα να επιδιόρθωσει να κάνει γενική επισκευή, και ή να αντικαταστήσει διάφορα πράγματα,. Πρόκειται για ένα σημαντικό κόστος που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει.

4. Φθορες

Μην ξεχάσετε το χρόνο και το κόστος που συνδέεται με τη καθημερινή χρήση του σπιτιού πχ βάψιμο. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο για τους ιδιοκτήτες να περνούν το Σαββατοκύριακο για μικροδουλειές που αφορούν στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, τις εργασίες συντήρησης, ενός ενοικιαστή είναι σχετικά ελάχιστες. Για τα περισσότερα από τα προβλήματά τους, καλούν τον ιδιοκτήτη τους.

Πως θα ελαχιστοποιήσετε τις δαπάνες.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν και κάνουν οι ιδιοκτήτες για να ελαχιστοποιήσουν τις δαπάνες ιδιοκτησίας:

-Αγοράστε κάτι που σας ταιριάζει. Η αγορά ενός σπιτιού καλά συντηρημένου μπορεί να σας «γλυτώσει» χρήματα και χρήμα.

-Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές σπιτιών έχουν την τάση να υποτιμούν το χρόνο και το κόστος που συνδέεται με την ανακαίνιση των σπιτιών τους. Αποφύγετε αυτό το λάθος.

-Αναζητήστε περιοχές με προσιτές αντικειμενικές αξίες..

-Κάντε κάποιες δουλειές μόνοι σας.

Συμπέρασμα .

Μπορεί το όνειρο κάθε ανθρώπου να είναι ένα καλύτερο σπίτι αλλά για να αγοράσω ένα ωραίο σπίτι με ένα λευκό φραχτη, αυτό μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο απ 'όσο νομίζετε. Έτσι σκεφτείτε δύο φορές πριν από την πραγματοποίηση της επένδυσης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki